Uutiset

Tuotantotehdas ja Videostream Tampere aloittivat yhteistyön

4.3.2017 • Tuotantotehdas aloitti yhteistyön videostreamauksen ja tallennuksen osalta. Tarkemmat tiedot löytyvät vierailemalla sivulla: http://www.videostreamtampere.fi. Tuotantoyhteistyö vahvistaa edelleen Tuotantotehtaan monialaisuutta ja palvelujen tarjontaa. Rohkeat yhteydenotot ja tarjouskyselyt suoraan Tuotantotehtaalle, me mahdollistamme ja toimimme parhaaksenne ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Tiedustelut: info(at)tuotantotehdas.fi.

Tuotantotehdas mukana oopperaproduktiossa

30.9.2016 • Tuotantotehdas osallistuu omalla panoksellaan tähän oopperaproduktioon monikamerataltioinnin muodossa, yhdessä TAMK:in ja Tredun opiskelijoiden kanssa. Kuuhullu saituri houkuttelee taivaalliselle kosiomatkalle 30.9.2016 ensi-iltansa saaneessa Kuun maailma -oopperassa. Haydnin klassinen ooppera saa seurakseen uusinta reaaliaikaista motion capture -tekniikkaa, kun lavalle astelee tällä tekniikalla valmistettu fantasiahahmo. Tampereen Musiikkiakatemian suurtuotannon ohjaa Erik Söderblom ja kapellimestarina toimii Markus Yli-Jokipii. Tämä yhteistyöprojekti kuvastaa hyvin Mediapoliksen kehittyvää toimintaa. www.facebook.com/kuunmaailma/?fref=ts Tiedustelut: info(at)tuotantotehdas.fi.

Tuotantotehdas ja AJK Media Oy yhteistyöhön

22.8.2016 • Tuotantotehdas ja AJK Media Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen. “Olemme pitkään miettineet yhteistyökuvioita ja nyt oli oikea aika lähteä eteenpäin.” Tällä yhteistyöllä vahvistamme entisestään Tuotantotehtaan palvelukarttaa, kun saimme käyttöömme AJK Median ilmakuvaosaamisen ja ammattitaidon. Yhteistyön ensimmäinen vaihe on käynnissä ja syksymmällä julkaisemme uusia palveluita, varsinkin video / TV -puolelle ja radiotuotantoihin. Lisäksi tulemme  vahvistamaan markkinointiosaamistamme ja laajentamaan molempien yritysten tuotantoverkostoa merkittävästi. Näistä tulemme tiedottamaan lisää kuukauden sisällä. AJK Media Oy on erityisesti ilmakuvaan erikoistunut yritys jonka alta löytyy palvelu www.kopteripojat.fi . Tiedustelut: info(at)tuotantotehdas.fi.

Tuotantotehdas luovan TOKKA Tuotanto osuuskunnan jäseneksi

5.8.2016 • Tuotantotehdas on liittynyt yrityksenä luovan TOKKA Tuotanto osuuskunnan jäseneksi. Osuuskunta toimii pääasiallisesti Mediapoliksessa Tampereella. Osuuskunnan tarkoituksena on tarjota tilaajille jatkossa uudenlaista sisällöntuotantoa kaikille alustoille, käyttäen hyväksi jäseniensä uusinta tekniikkaa ja ammattitaitoista henkilöstöä. Tällä hetkellä TOKKA Tuotannossa on kahdeksan yritysjäsentä, jotka tuovat yhdessä maamme mediakenttään merkittävän toimijan ja uudenlaista lähestymistapaa tarinoihin ja niiden kerrontaan. Tiedustelut: info(at)tuotantotehdas.fi.

Tuotantotehdas ja Rakka Creative Oy ovat aloittaneet tiiviin yhteistyön

15.12.2016 • Tuotantotehdas ja Rakka Creative Oy ovat aloittaneet tiiviin yhteistyön 360° videoiden sisältöjen rakentamiseksi ja suunnittelemiseksi. Tämä uusi ja edelleen kehittyvä tekniikka luo uusia konsepteja ja mahdollisuuksia uusille ja kauaskantoisille sisältösuunnitelmille. Pyrimme olemaan edelläkävijä tämän tekniikan soveltamisessa, rakentamalla uusia tarinoita ja sisältöjä tällä uudella tekniikalla. Tiedustelut: info(at)tuotantotehdas.fi.

12.11.2014 • Tuotantotehdas aloitti yhteistyön Helsingissä toimivan Director´s Cut Oy:n kanssa

Tuotantotehdas on aloittanut yhteistyön Helsingissä toimivan Director´s Cut Oy:n kanssa. Yhteistyösopimus kattaa aluksi ulkotuotantoyksikön, ja Tuotantotehdas Sulkanen myy DC HD2 ulkotuotantoautoa Mediapoliksessa Tampereella ja lähialueella toimiville yrityksille ja oppilaitoksille sekä yhteisöille. Yhteistyösopimus mahdollistaa nyt uusien tuotantomahdollisuuksien avautumisen Pirkanmaalla ja lähialueilla ja tuo toimivan yksikön Mediapolikseen. Tämä tekee meistä entistä toimivamman ja tehokkaan mediakeskittymän. Tiedustelut: info(at)tuotantotehdas.fi.

24.10.2014 • Musiikkiohjelmasarja ”Nästan unplugged - ett liveporträtt” YLE Fem -kanavalle!

Tuotantotehdas sai valmiiksi kuusiosaisen musiikkiohjelmasarjan ”Nästan unplugged – ett liveporträtt” YLE Fem -kanavalle. Projekti on yhteistuotanto Make My Moment Nordic Oy:n kanssa. Ohjelmasarjassa esiintyy kuusi artistia, jotka kertovat omasta elämästään ja musiikistaan. Ohjelmasarja koostuu erittäin korkealaatuisista ja ainutkertaisista musiikkiesityksistä ja mielenkiintoisista tarinoista. Vieraina Linda Lampenius, Irina Björklund, Fredrik Furu, Frida Andersson, Geir Rönning ja Jennie Storbacka. Tuottajina Niklas Rosström ja Esa Sulkanen, Ohjaus ja leikkaus, Esa Sulkanen. Sarja esitetään tulevan joulukuun ja kevään 2015 aikana YLE Fem -kanavalla.

23.05.2014 • Tuotantotehtaan uudistetut verkkosivut avattiin

Tuotantotehtaan uudistetut kotisivut avattiin 23.5.2014 ja tämän mainion uudistustyön suoritti Esa Haltia/Studio Grafesa. Uusi ilme on mielestämme erinomainen ja sivustoa kehitetään edelleen.

04.12.2013 • Robinin DVD/Bluray myi tuplaplatinaa

Robinin POP SHOW DVD-taltiointi on myynyt tuplaplatinaa. Tuotannon ohjaus ja leikkaus Esa Sulkanen. Tuotantotiimi Director’s Cut. Tästä osasuorituksesta saimme seinällemme hienon plakaatin. Kiitämme koko tuotantoporukkaa mahtavasta lopputuloksesta.

07.11.2013 • Uusi yhteistyökumppani

Tuotantotehdas on aloittanut yhteistyön Make My Moment :in kanssa. Tarkoituksena on valmistella ja kehittää uusia musiikkiohjelmakonsepteja eri tv-kanaville. Yhteistyö alkoi jo yhteistuotannolla YLE Fem -kanavalle jolle tuotimme "Pappas Eget Band – Nästan Live" -ohjelman.

06.09.2013 • Uusi radio-ohjelmasarja Vinyylihylly

Tuotantotehdas tuottaa Radio Nostalgialle 15 osaisen radiosarjan Vinyylihylly. Radio Nostalgian uudessa Vinyylihylly-ohjelmasarjassa suomalaiset eturivin viihdetaiteilijat Dannystä Mikko Kuustoseen avaavat omat vinyylihyllynsä ja paljastavat nostalgiset suosikkinsa sekä kertovat tarinat niiden takaa. 15-osaisen Vinyylihylly-sarjan tuottaa Esa Sulkanen, joka on tehnyt koko työuransa tv- ja nyt myös radioviihteen parissa.
”Luvassa on kiehtovia aikamatkoja vuosien taakse. Vinyylilevyjen musiikki tuo pintaan varmasti yllättäviäkin muistoja. Ohjelmassa kuultava musiikki soitetaan juuri tuolta alkuperäiseltä vieraan omalta vinyyliltä rahinoineen ja paukkeineen. Tämä jos jokin on nostalgiaa parhaimmillaan!”, kertoo Esa Sulkanen.
Vinyylihyllyn tulevat vieraat ovat ottaneet kutsun ohjelmaan innolla vastaan: artistien mielestä on mukava ajatus, että vanhat kunnon vinyylit tulevat jälleen käyttöön. Vinyylihylly Radio Nostalgialla 8.9. alkaen sunnuntaisin kello 14:00.

31.08.2013 • Tuotantotehdas Mediapolikseen syskyllä 2014

Tuotantotehdas Sulkanen Oy aloittaa Mediapoliksessa syksyllä 2014. Mediapoliksesta muodostuu kansainvälisesti merkittävä mediakampus, jossa luova ala ja teknologia yhdistyvät modernilla tavalla. Tavoitteena on tarjota virikkeellinen, palveluiltaan korkeatasoinen ja liiketoimintaa tukeva ympäristö media-, peli- ja ICT-alojen toimijoille. Kun aidat on nyt kaadettu näyttävästi, niin rima toiminnalle asettuu luonnollisesta oikealle korkeudelle. Mediapolikseen toimijoiden verkoston avaus on myös hieno Ylen ja TAMK:in lisäksi julkistettiin uudet nimet: Appelsiini, Tredu, Tuotantotehdas Sulkanen Oy, J.E.S. Pictures, Akun Tehdas ja Aitomedia.

30.05.2013 • Guitar Fan -julkaisun uusi tuleminen

Tuotantotehdas Sulkanen Oy ja vuosina 2007–2009 julkaistun suomenkielisen Guitar Fan -aikakauslehden kustantaja, päätoimittaja ja useita kitarakonsertteja järjestänyt Esa Haltia ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka on tarkoituksena on jatkaa GuitarFanin tuotantoa digitaalisessa formaatissa. Viime kesänä julkaistiin ensimmäinen tableteille eli taulutietokoneille tuotettu Guitar Fan. Guitar Fan tulee edelleen keskittymään kitaramusiikin maailmaan, monipuolisesti, värikkäästi ja ajankohtaisesti – kuten painettu lehti aikanaan. Kitaransoitto on hieno ja palkitseva harrastus – ja kuka tahansa voi olla armoton kitarafani, vaikka osaisi soittaa vain ne kolme sointua. Guitar Fan on suunnattu kaikille kitarafaneille, sillä soittotaitoa ei lukemiseen, videoiden katselemiseen ja kitaramusiikin kuuntelemiseen tarvita.